Fotoblog

Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

02

aug 2014

Artikel in Boomzorg

Posted by / in Fotoblog /

Op 6 en 7 juni van dit jaar zijn de Klimkampioenschappen voor boomverzorgers weer gehouden, deze keer in het Worpplantsoen, een mooi oud park in Deventer. Zoals altijd was het weer een feest om erbij te zijn.

Sinds twee wordt er ook de VTA competitie aan toegevoegd. Dit is een proef om boomverzorgers te testen op hun kennis van boomveiligheid. Zij moeten daarvoor drie verschillende bomen beoordelen op eventueel aanwezige veiligheidsrisico’s. Het gaat er daarbij om dat je zoveel mogelijk gebreken die in de boom aanwezig zijn noteert en aangeeft wat ermee moet gebeuren.

Dit is het artikel in Boomzorg dat onder de foto stond.                                                                                                          Let u even op de bokaal die ik in mijn hand heb en de tekst in blauw in het artikel. Niet verwacht, maar best trots dat ik ‘m gewonnen heb.

Klik op het artikel om te lezen.

                  IMG_1229                            VTA bokaal

Please select the social network you want to share this page with:

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

SIMILAR POSTS